Joyce, Jane Degras'tan söz ederken: "Memeden kesilmemiş bir beyaz güvercin kadar munisti."
Buraya kadar. Hepsi bu. Başka bir şey kalmadı.
Oxford bursunu bir alabilsem! O zaman en azından yerel sahnenin, korunaklı yuvamın uzağında işe yarar mıyım, öğrenebileceğim.
Yalnızken kendim miyim?
İnsanların yanında kendim olmadığımı biliyorum, Philip'in yanında bile - onunla, ikimizle ilgili süregelen sinir bozukluğum bundan kaynaklanıyor. Peki, yalnızken kendim miyim? Bu da ihtimal dahilinde görünmüyor.
Devam eden projeler:
"Evlilik Üzerine Notlar"
"Yorum Üzerine Notlar"
Deneme: "Etik İdeal Olarak Özbilinçlilik"
Yorum hakkında:
Kültürel nakliye olarak yorum. Kutsal Kitap'taki öyküler artık inanılmayacak hale geldiğinde onları yorumlarız.
Mit, yorum prizmasından geçerek dağılır.
Bu konuları iyice öğren:
Şu konularda bilgini arttır:
1. Abelard'ın hayatı ve felsefesi
2. Deniz biyolojisi, özellikle denizanaları
3. Baron Bunsen
4. Spinoza'nın felsefesi
5. Eyüp Kitabı
Oku: The Amberley Papers [Bertrand Russel'in Anne Babasının Mektupları ve Günlükleri].
s.130-131
Susan Sontag
Yeniden Doğan
Günlükler ve Defterler, 1947, 1963
Türkçesi: Begüm Kovulmaz
Agora Kitaplığı
Buraya kadar. Hepsi bu. Başka bir şey kalmadı.
Oxford bursunu bir alabilsem! O zaman en azından yerel sahnenin, korunaklı yuvamın uzağında işe yarar mıyım, öğrenebileceğim.
Yalnızken kendim miyim?
İnsanların yanında kendim olmadığımı biliyorum, Philip'in yanında bile - onunla, ikimizle ilgili süregelen sinir bozukluğum bundan kaynaklanıyor. Peki, yalnızken kendim miyim? Bu da ihtimal dahilinde görünmüyor.
Devam eden projeler:
"Evlilik Üzerine Notlar"
"Yorum Üzerine Notlar"
Deneme: "Etik İdeal Olarak Özbilinçlilik"
Yorum hakkında:
Kültürel nakliye olarak yorum. Kutsal Kitap'taki öyküler artık inanılmayacak hale geldiğinde onları yorumlarız.
Mit, yorum prizmasından geçerek dağılır.
Bu konuları iyice öğren:
Şu konularda bilgini arttır:
1. Abelard'ın hayatı ve felsefesi
2. Deniz biyolojisi, özellikle denizanaları
3. Baron Bunsen
4. Spinoza'nın felsefesi
5. Eyüp Kitabı
Oku: The Amberley Papers [Bertrand Russel'in Anne Babasının Mektupları ve Günlükleri].
s.130-131
Susan Sontag
Yeniden Doğan
Günlükler ve Defterler, 1947, 1963
Türkçesi: Begüm Kovulmaz
Agora Kitaplığı